Velkommen til min kakeblogg. Jeg lager, og dekorerer kaker på hobby-basis. Tenker å bruke denne bloggen til å legge ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter.

fredag 16. april 2010

Kakeboksen

Kakeboksen er en super nettbutikk for oss kakeelskere. De har også kakegalleri der en kan hente masse inspirasjon. Anbefaler dere å gå inn HER å ta en kikk innom siden. (Du finner også en link til siden deres i blogglisten min, i venstre kolonne på bloggen.)

onsdag 14. april 2010

Konfirmasjonskake

Marsipan-kake med fyll i valnøtter og aprikos. Bruker nora's hjemmelagde aprikos-sylte, da jeg synest den er friskere i smaken enn de andre som er på markedet.

 Jeg får ikke tid til å lage marsipankaka dagen før konfirmasjonen. Derfor må jeg innrømme at denne kaka nå er i frysren. Dette går greit ettersom det er hjemmelaget marsipan som er på kaka. Denne kan tas opp og tines, og svetter svært lite. Etter at den er tint er det ikke mulig å verken se eller smake at kaka har vært i fryseren. Men dette blir allikevel brukt bare som nødløsning, når jeg ikke har mulighet til å lage der og da.


mandag 12. april 2010

Klar for kakebaking i lange baner...

Dødt på bloggen min her nå... foto har opptatt mye av min tid i det siste, i tillegg til mine 4 fantastiske barn, og for ikke å glemme en super mann :-)
Nå står også konfirmasjon for døren her i huset. På kakefronten suger jeg til meg inspirasjon til to-etasjes marsipankake, sjokoladekake, 17-mai kake (etterhvert), bursdagskake til gutt, 40-års-kake til mann, 1-års-kake til prins, prinsessekake puhhhh..det går slag i slag på kakefronten fremover. Håper virkelig jeg får til kakene. Spesielt konfirmasjonskaka som jeg har bestemt meg for å lage selv . Skjelver med tanken må jeg innrømme......krysser bare fingrene for at den blir presentabel....
legger ut bilde her etterhvert.....hvis kakene blir noe å se på da hehe. Øver og øver :-)